Salarisverwerking

De strijd aan gaan met jouw concurrenten of juist voor klantbehoud kiezen? Loonbureau.nl versterkt de marktpositie van jouw administratie- of accountantskantoor en neemt jouw zorgen uit handen.

Loonbureau.nl werkt nationaal, is actief in alle sectoren en heeft inmiddels het vertrouwen van honderden bedrijven die de salarisadministratie aan haar hebben toevertrouwd.

De intern ontwikkelde systemen waar zij gebruik van maakt zorgen voor een korte verwerkingstijd en monitoren de verwerkingsdata op vele punten om zo de kwaliteit te borgen. Dankzij deze lean-way-of-working is Loonbureau.nl in staat efficiënt te werken en kan alle aandacht worden besteed aan het persoonlijk begeleiden van jouw klanten. Dit alles tegen een transparant tarief wat ver beneden de kostprijs van een salarisverwerking binnen jouw eigen organisatie ligt.

De lage prijs gecombineerd met de persoonlijke benadering en uiterst deskundige medewerkers maakt Loonbureau.nl een uitstekende partij voor de outsourcing van de salarisadministratie van jouw klanten. Loonbureau.nl concurreert niet op het vlak van jouw primaire dienstverlening. De juiste keuze vanuit ieder perspectief.

Voor administratie- en accountantskantoren heeft Loonbureau.nl speciale regelingen. Overname van grotere portefeuilles of salarisafdelingen behoren ook tot de mogelijkheden, maar ook kleinere kantoren kunnen gebruik maken van onze dienstverlening en de speciale regelingen.

Neem contact met mij op