CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdzorg (VVT)

jul

9

juli 9 , 2021 |

CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdzorg (VVT)

De CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen, Thuiszorg en Jeugdzorg (VVT) schrijft per 1 juli 2021 een verhoging van 3,00% voor van de salarisschalen en de feitelijke lonen.

Verplichting

Omdat er voor deze CAO een AVV (algemeen verbindend verklaard) is afgegeven door het Ministerie van Sociale zaken en Werkgelegenheid is deze verhoging verplicht voor alle bedrijven die onder de werkingssfeer van de CAO vallen.

Hoe verwerkt Loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Kennismaken

Elke maand de verloning kloppend én op tijd de deur uit? Daar helpen wij je graag bij. Jij voorziet ons van informatie, wij doen de rest. Benieuwd wat Loonbureau.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag het gratis informatiepakket aan.