CAO Open Teelten

jun

14

CAO Open Teelten

Loonsverhoging 2,0%

De lonen voor de CAO Open Teelten zijn met ingang van 1 april 2021 verhoogd met 2,0%. Deze loonsverhoging is geldig op salarisschalen en feitelijke lonen en alleen geldig voor werkgevers die lid zijn van de brancheorganisatie.

Algemeenverbindendverklaring CAO Open Teelten

Op dit moment is er nog geen AVV afgegeven voor de CAO Open Teelten. Deze is wel aangevraagd. Indien het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid deze aanvraag goedgekeurd, zal de verplichting gelden voor alle bedrijven binnen deze branche. Een AVV kan niet met terugwerkende kracht worden afgegeven, dus verhoging die voor het verstrekken van de AVV liggen hoef je niet toe te passen indien de werknemer niet onder de nieuwe loonschalen komt.

Hoe verwerkt loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Voorbeeld: De CAO Meubelindustrie en Meubelbedrijven heeft een loonsverhoging van 2,0%. Iedereen binnen deze CAO ontvangt een e-mail met daarin de CAO wijziging. Wij voeren de loonsverhoging pas toe zodra onze klanten dat aangeven, ongeacht of dat dit een verplichting verhoging is of niet. Nadat wij een bevestiging hebben ontvangen, worden de loonsverhogingen toegepast op alle werknemers binnen de CAO van de desbetreffende organisatie.

Kennismaken

Elke maand de verloning kloppend én op tijd de deur uit? Daar helpen wij je graag bij. Jij voorziet ons van informatie, wij doen de rest. Benieuwd wat Loonbureau.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag het gratis informatiepakket aan.