CAO Elektronische detailhandel

Loonsverhoging 2,0%

De CAO-lonen zijn met ingang van 1 april 2021 verhoogd met 2,0%. Deze loonsverhoging is geldig op salarisschalen en feitelijke lonen in de salarisgroepen B tot en met F.

Algemeenverbindendverklaring CAO Elektronische Detailhandel

Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid heeft een AVV afgegeven voor de CAO Elektronische Detailhandel. Dit betekent dat de verplichting geldt voor alle bedrijven binnen deze branche, niet alleen wanneer je lid bent van de brancheorganisatie.

Hoe verwerkt loonbureau.nl de CAO bij haar loonadministratie?

Allereerst is het belangrijk dat je op de hoogte bent van eventuele veranderingen in de CAO. Bij Loonbureau.nl stellen we je per mail op de hoogte van wijzigingen in de CAO. Je kan dan zelf bepalen of dat deze wijzigingen ook van toepassing zijn op jouw onderneming. Wanneer je aan ons doorgeeft dat dit van toepassing is op jouw onderneming, voeren wij dit door in de loonadministratie.

Voorbeeld: De CAO Elektronische detailhandel heeft een loonsverhoging van 2,0%. Iedereen binnen deze CAO ontvangt een e-mail met daarin de CAO wijziging. Wij voeren de loonsverhoging pas toe zodra onze klanten dat aangeven, ongeacht of dat dit een verplichting verhoging is of niet. Nadat wij een bevestiging hebben ontvangen, worden de loonsverhogingen toegepast op alle werknemers binnen de CAO van de desbetreffende organisatie.

Kennismaken

Elke maand de verloning kloppend én op tijd de deur uit? Daar helpen wij je graag bij. Jij voorziet ons van informatie, wij doen de rest. Benieuwd wat Loonbureau.nl voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag het gratis informatiepakket aan.